600 mennesker til koncert i anledning af World-Hospice Dagen

09. oktober 2007
Støtteforeningen for Sct. Maria Hospicecenter havde arrangeret koncerten.
Ca. 600 mennesker havde begivet sig til Musikteatret i Vejle for at deltage i den koncert som støtteforeningen for Sct. Maria Hospicecenter havde arrangeret i anledning af World-Hospice Dagen d. 6/10

De fire dygtige kunstnere sangerne: Tove Hyldgård Tonni Landi og Dario Campeotto og pianist Tyge Thygesen havde sammensat et underholdende program af kendte musicalmelodier. lidt opera, populære filmmelodier og andet. De fremførte programmet med så stor musikalitet, charme og lune - at publikum havde svært ved at slippe dem efter de to timer som koncerten varede.

Ved koncertens begyndelse bød formanden for støtteforeningen velkommen og fortalte om betydningen af World-Hospice dagen og hvor vigtigt det er at mange arbejder på at udbrede kendskabet til Hospicefilosofien :" at enhver skal leve værdigt og godt indtil døden indtræffer", så den måde at tænke på vinder indpas i sygehuse, plejehjem, ja overalt i samfundet.

Der var en pause i koncerten hvor støtteforeningen solgte Hospices jubilæumsbog og nogle plakater og hvor der blev tegnet nye medlemmer af støtteforeningen.