Den internationale Hospicedag den. 6. oktober

08. september 2007
Den 6. oktober 2007 markeres Voices for Hospices i hele verden
Om præcis 1 måned - lørdag d. 6. oktober 2007 markeres Voices for Hospices i hele verden med formentlig mere end 750 samtidige (simultane) musik- og koncertarrangementer i omkring 100 lande.

 

Også i Danmark vil dagen blive markeret flere steder. En af de støteforeninger som har arrangeret et arrangement er Støtteforeningen for Hopsice Mariager Fjord. Støtteforeningen kan med stor støtte fra Hadsund Rotaryklub og i samarbejde med denne blænde op for deltagelse med topunderholdning i verdensklasse ved en STØTTEFEST i Hadsund KulturCenter.

Hvem vil ikke gerne være i selskab med og underholdes af SWING SISTERS, der består af Lise-Lotte Norup, Kirsten Vaupel og Kirsten Siggaard? - eller danse til Tony & The Diamonds, der spiller lækker 60'er musik?

Eller nyde en festbuffet med vine ad libitum, hvor folkekære Puk Elgård efterfølgende svinger hammeren ved en auktion over spændende effekter, der bliver skænket af lokale virksomheder, enkeltpersoner eller andre, der gerne vil vise deres støtte, dels på selve aftenen og dels til hospiceprojektet, der modtager hele overskuddet fra denne spændende aften?

 

Læs mere om arrangementet her