En at dele byrderne med

26. november 2006
Nordjyske Stiftstidende bringer søndag d. 26. november anden artikel i artikelserien til døden os skiller udarbejdet af Kenneth Jakobsen Bøye
Nordjyske Stiftstidende bringer søndag d. 26. november anden artikel i artikelserien til døden os skiller udarbejdet af Kenneth Jakobsen Bøye (Kenneth.Jakobsen.Boye@nordjyske.dk).

Jørgen Meyer, 72 år fik for tre år siden konstateret uhelbredelig kræft i blærehalskirtlen og var i en periode indlagt på hospice. Efter en god smertelindrende behandling er han nu hjemme igen.

Hustruen Kirsten Meyer er også alvorligt syg. Hun lider af knogleskørhed og en kronisk lungesygdom, som betyder at hun får ilt døgnet rundt. De to ægtefæller fortæller i dagens artikel, hvordan de begge er optaget af at beskytte hinanden i den sidste tid på kanten af livet. Jørgen Meyer fortæller desuden om sin kontakt med hospicepræsten Ole Råkjær.

Under overskriften: En at dele byrderne med" fortæller hospicepræst Ole Råkjær om sin indsats som præst overfor uhelbredeligt syge mennesker. "