Flere hospicepladser i Frederikshavn

12. september 2010
Hospice Vendsyssel udvides fra seks til ni i 2012 - og måske flere
Der er nu indgået forlig om næste års budget mellem alle regionsrådets partier i Region Midtjylland, fortæller Kanal Frederikshavn.
I forliget indgår, at Hospice Vendsyssel i Frederikshavn udvides fra de nuværende seks pladser - måske helt op til 12 pladser fra 2012.
Og det glæder regionsrådsmedlem Finn Jakobsen fra Sæby, der også er bestyrelsesmedlem i Hospice Vendsyssel:
- Lige nu sker der meget glædeligt omkring Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Efter lang tids usikkerhed begynder vi nu at bygge et nyt hospice på Suderbovej i Frederikshavn. Det skal efter planen være færdig til indflytning foråret 2012, siger Finn Jakobsen.
Han glæder sig over, at Regionsrådet - på trods af vanskelige økonomiske tider - nu har besluttet, at der ud over de seks planlagte pladser yderligere skal bygges tre pladser.
- Det er et stort skridt i den rigtige retning mod et hospice med de 12 pladser, der har været ønske om. Så jeg er en glad mand, fortæller Finn Jakobsen.
Allerede i næste uge er Finn Jakobsen med til i regionens forretningsudvalg at give de sidste tilladelser til at byggeriet på Suderbovej kan gå i gang.