Formanden for Hospice Forum Danmark, Tove Videbæk, holder foredrag i Odder

27. februar 2007
Støtteforeningen for Hospice i Odder", har inviteret formanden for Hospice Forum Danmark, Tove Videbæk, til at holde foredrag i Odder."
Støtteforeningen for Hospice i Odder", har inviteret formanden for Hospice Forum Danmark, Tove Videbæk, til at holde foredrag i Odder.

Tove Videbæk, der er nyvalgt formand for interesseorganisationen Hospice Forum Danmark, har i mange år, interesseret sig for, og beskæftiget sig med at forbedre forholdene for de døende og deres pårørende.

Tove Videbæk har mange års folketingsarbejde bag sig, og hun var en stor arbejdskraft bag den hospicelov, der i 2004 pålagde alle amter, at indgå drifts overenskomst med en selvejende institution, om oprettelsen af mindst ét Hospice med 12 pladser.
Tove Videbæk er medlem af Regionsrådet i Region Midt, og sidder i Sundhedsudvalget, hvor hun til stadighed, kan følge udviklingen på området, både i Region Midt, og i hele landet.

Tove Videbæk har lidt provokerende kaldt foredraget: Aktiv Livshjælp-til de døende.
Dette for at få mulighed for at tilbagevise diskussionen om dødshjælp, og for at få lejlighed til at fortælle om de muligheder for livshjælp og smertelindring, der allerede findes på hospicer, på sygehusene og i hjemmet, og diskuterer, hvordan vi bliver endnu bedre rustet til at tage vare på hinanden, ved livet afslutning.
Vi har meget endnu meget at indhente i Danmark