Ghita Nørby, "Årets Skuespiller" får egen flise

29. juni 2007
Forleden fik Ghita Nørby, der er kåret som "Årets skuespiller", sin egen flise. Den ligger foran Café Promenaden og er et meget vellignende portræt af den nu 72-årige og særdeles aktive kongelige skuespiller.<br/><br/> <p class="section"></p>

På Frederiksberg Alle, der går fra Vesterbrogade i København til pladsen foran indgangen til Frederiksberg Have, nedlægges af og til en flise i de meget brede fortove.

Fliserne er bronceportrætter af kendte danskere, og forleden fik Ghita Nørby, der er kåret som "Årets skuespiller", sin egen flise. Den ligger foran Café Promenaden og er et meget vellignende portræt af den nu 72-årige og særdeles aktive kongelige skuespiller.

Ghita Nørby har for nylig sendt en varm hilsen til Diakonissestiftelsens Hospice´s festskrift i anledning af 10 års jubilæet i efteråret.

Ghita Nørby har ikke kunnet medvirke ved indvielserne af Hospice Djursland, Hospice Limfjorden eller Hospice Maribo, da hun resten af året er fuldt engageret med teater og film. Desuden begyndes snart prøverne på den store åbningsforestilling til januar af det nye skuespilhus ved Amalienborg. Her har Ghita Nørby den ene af to store hovedroller.

"Så længe jeg stadig kan lære og huske nye roller, er jeg med - og blæser på fødselsdagene",- siger det danske teaters førstedame.