God gaveidé

12. august 2007
Støtteforeningen har fået omsat Hospice Mariager Fjord logo'et i en lille unik glasbroche

Hospice Forum bestyrelse får ofte fortalt om spændende nye indsamlingsmåder, og vil gerne fortælle dem videre til læserne af nyhedderne. Her er en af de sidste:

Glasarbejde er mit hjertebarn. Glas er et forunderligt materiale, forudsigeligt og alligevel så foranderligt. Man kan have en ganske sikker ide om, hvordan det færdige arbejde bliver, og så bliver det alligevel ikke helt sådan. Nogen gange føles det som om glasset har sit eget liv, som kun venter på at komme til udtryk. Mine hænder dirrer stadig i spændt forventning hver gang ovnen skal åbnes.

Støtteforeningen har fået omsat Hospice Mariager Fjord logo'et i en lille unik glasbroche hos glaskunstneren Mona Brunhøj i Randers, der også står bag ovennævnte citat - se hjemmesiden

En rigtig lørdagsgave, værtindegave, eller gaven til dig selv:
En lille sød ting til hende du holder af.

Kr. 80,- (excl. porto) - (mål: 4 cm x 3 cm)

Utroligt billig, men Støtteforeningen vil hellere sælge mange, da den smukke broche hver gang minder om, at Hospice Mariager Fjord er værd at støtte op om. Og det kan du hjælpe på vej - køb flere og giv den til enhver lejlighed - til alle, du holder af.

Bestilles via: info@hospicemariagerfjord.dk

Angiv navn, adresse, telefon - Kortere ekspeditionstid må påregnes.
Ved forudbetaling af beløbet på Støtteforeningens konto: Reg. nr. 9200 - Konto nummer 4568000140 inden levering, vil du kunne spare ekspeditionsgebyr kr. 25.