Hospice Sydvestjylland Åbner

04. december 2006
Hospice Sydvestjylland markerer nu færdiggørelsen med Åbent Hus for alle interesserede på adressen Finsensgade 25, 6700 Esbjerg.

Hospice Sydvestjylland markerer nu færdiggørelsen med Åbent Hus for alle interesserede på adressen Finsensgade 25, 6700 Esbjerg.

Det sker lørdag den 9. december 2006, hvor der vil være adgang for alle interesserede fra kl. 10.00 til kl. 17.00.
Her vil de nyansatte medarbejdere og ledelsen ved hospiceleder Ulla Krog Jessen og souschef Marianne Rosenbæk sammen med Støtteforeningens bestyrelse være til stede for at vise rundt og fortælle om Hospice, dets tilblivelse og den kommende dagligdag.

Hospiceleder Ulla Krog Jessen forventer mange besøgende denne lørdag. - Interessen for Hospice har været meget stor, fortæller Ulla Krog Jessen og hun fortsætter: Det har vi kunnet iagttage på to væsentlige områder. Dels kom der overvældende mange til Hospice Fejringen i Musikhuset i Esbjerg den 29. oktober. Dels har vi mødt så megen velvilje fra mange forskellige sider under de hektiske forberedelse til den kommende åbning.

Og administrator Christian Bendixen, kasserer for Støtteforeningen fortæller, at foreningen i den seneste tid har fået mange nye medlemmer, og at der ligeledes har været mange bidragydere og sponsorer, som har muliggjort, at det kommende Hospice allerede fra starten kan fremtræde meget veludstyret. "Vi håber dog stadig, at vi modtager flere positive tilbagemeldinger på de ansøgninger, som vi har sendt ud". Udtaler Christian Bendixen.

Mandag den 11. december 2006 modtager Hospice Sydvestjylland de første patienter. Så er det hverdag, og de mange nyansatte skal nu finde ind i en dagligdag, som kan blive til lindring for patienterne.

Hospicelederen gør opmærksom på, at det er omkostningsfrit for den enkelte patient at blive indlagt på Hospice, når man først er visiteret til indlæggelse.