Nyt flygel

18. juni 2010
Arresødal Hospice har fået helt nyt flygel

Gennem længere tid har lederen af Arresødal Hospice, Anne Hansen, ønsket sig et bedre klaver i stedet for det eksisterende, som har kendt bedre dage.

Nu er ønsket gået i opfyldelse - og det blev ikke "kun" et bedre klaver, men et nyt flygel af mærket Boston, som er fremstillet af det verdensberømte firma, Steinway.

Flyglet blev leveret for nyligt og står smukt placeret i opholdsstuen.

Det indvies officielt ved en koncert den 23. juni 2010, hvor komponisten og pianisten Morten Hjortbøl spiller for patienter og pårørende. Endvidere deltager Støtteforeningens bestyrelse, Hospicebestyrelsen, samt de frivillige og personalet ved Hospice.

Den glade giver er Støtteforeningen for Arresødal Hospice.

Støtteforeningens formand, statsautoriseret revisor Marius Jensen, som tillige er medlem af Hospicebestyrelsen og for nylig blev valgt til bestyrelsen for Hospice Forum Danmark, siger:

"Det er en stor glæde, at kunne stille et så smukt og velklingende instrument til rådighed for Arresødal Hospice. Det er mit håb, at det vil bringe glæde til både patienter og pårørende, ligesom de kunstnere, der som regel spiller vederlagsfrit, uden tvivl vil opleve en betydelig kvalitetsforbedring ".
Marius Jensen tilføjer: "Et Hospice er et hus, der rummer omsorg og livskvalitet til mennesker ved livets afslutning, samt til deres pårørende. Livskvalitet skal forstås bredt. Det drejer sig naturligvis først og fremmest om at yde professionel hjælp og omsorg til patienterne og deres pårørende i den resterende del af livet. Det ligger helt fast. Men der er ingen tvivl om, at Arresødals smukke omgivelser har en positiv effekt på patienternes livskvalitet, og det samme er tilfældet med kunst, herunder musik. Det er derfor vigtigt, at de udøvende kunstnere har kvalitet til rådighed, når de spiller, og det er med garanti tilfældet nu. Og så har jeg da en forventning om, at såvel patienter som pårørende vil benytte flyglet i dagligdagen."

Marius Jensen understreger, at donationen kun har været mulig, fordi Støtteforeningen har haft medlemsmæssig fremgang og desuden har modtaget betydelige pengegaver de seneste år.

Endvidere har leverandøren Juhl-Sørensen A/S tilbudt flyglet til en favorabel pris for at støtte det gode formål.