Ud i naturen - søndagstur ved Fjorden

12. november 2007
Tag familien, arbejdskolleger og vennerne med til Fjorden på søndag

Støtteforeningen for Hospice Mariager Fjord arrangerer søndag d. 18. november 2007 en gåtur i Hadsund. Turen starter på adressen for det kommende Hospice, på Hobrovej 1, Hadsund kl. 10 og er tiltænkt at vare et par timer inden søndagsfrokosten evt. indtages.

Formålet med turen er at synliggøre den store opbakning omkring projektet, som Støtteforeningen oplever med allerede over 700 medlemmer efter godt et års virke. Hospiceprojektet begiver sig ind i en fase, hvor politikerne skal til at tage endelige beslutninger omkring fremtiden for et kombineret rehabiliterings- og hospicecenter i Hadsund og det er derfor vigtigt at vise, at de lokale borgere bakker op om omkring projektet.

"Efter den store opbakning ved Støttefesten d. 6. oktober 2007 i forbindelse med Den Internationale Hospicedag, vil vi nu gerne have alle Mariagerfjord-borgerne med ud i naturen og se hospicegrunden, opleve den fantastiske udsigt og give borgerne mulighed for ganske synligt at vise deres interesse for projektet ved deltagelse i gåturen", lyder det fra Ellen Smed Vestergaard, Hadsund, der er medlem af bestyrelsen i Støtteforeningen og en af initiativtagerne til søndagsarrangementet.

Mette Ormstrup og Helle Vang, fra bestyrelsen og begge fra Randers, håber også at deres hjemby vil være repræsenteret på turen. Hospicet skal være for alle borgere i landet, og omfattes af "det frie valg".

På turen vil der være god anledning til en hospicesnak og mulighed for at tegne medlemskaber, hvis man ikke allerede er medlem af Støtteforeningen, samt at støtte projektet ved at købe brocher, T-shirts eller postkort. Samtidig vil der være mulighed for at købe 3-pak CD'en med
Swing Sisters, som optrådte til arrangementet d. 6. oktober. Støtteforeningen byder på en lille forfriskning, en Kulturvand og en orientering om det spændende projekt. Der er juice til børnene.

Ud i naturen og gå en tur for det kommende hospice!

- alle el velkomne og det koster ikke noget at deltage. Klæd dig på efter vejret. Vi håber at se rigtig mange. Tag kamera med og deltag i konkurrencen om det bedste foto med artikel fra turen, hvor vi udlodder 3 gode præmier. Artikler og billeder vil blive præsenteret på hjemmesiden.

Følg med på søndag d. 18. november og fremover på www.hospicemariagerfjord.dk og deltag aktivt i vore arrangementer.

- din støtte vil være værdifuld for sagen - tag familien, arbejdskolleger og vennerne med!

Støtteforeningen for Hospice Mariager Fjord og Center for Lindrende Indsats
For yderligere information kan bestyrelsesmedlem i Støtteforeningen, dådyravler Ellen Smed Vestergaard, Hadsund kontaktes på tlf. 98 57 12 17.