600 samlet i hyldest til livet

10. oktober 2018
Parken ved Arresødal Hospice dannede søndag rammen om årets Mig-Til-Dig-Stafet arrangeret af den lokale støtteforening.

Stafetten var igen i år et tilløbsstykke og hele 600 spændte og forventningsfulde deltagere i alle aldre mødte op for at være med og vise deres støtte til hospice.


Mo Olafsson, der er formand for Støtteforeningen for Arresødal Hospice bød de mange fremmødte velkommen sammen med Lone Clemen, der er frivilligkoordinator på hospice og initiativtager til arrangementet. Herefter kunne de stolt præsentere Alex Nyborg Madsen som ambassadør for støtteforeningen. Han kvitterede for udnævnelsen med Kim Larsen sangen "Hvis din far gi'r dig lov".


Det blev samtidigt startskuddet til en festlig opvarmning af deltagerne ved Mette Hamm fra et af de lokale fitnesscentre, så de var helt klar, da borgmesteren sendte hele flokken af sted ud på ruten med Helsingør Pigegarde i spidsen hele turen rundt.


Tilbage i parken var der telte med kaffe og kage, tombolaer med flotte gevinster sponsoreret af en lang række lokale virksomheder og handlende. Alt sammen ledsaget af festlig musikunderholdning af bl.a. gospelkoret Happy Days og den unge sanger og sangskriver Andreas Langvad.


Stafetten er tænkt som en hyldest til livet og mange af de fremmødte har på forskellig vis oplevet på nærmeste hold, hvor stor en forskel Arresødal Hospice gør for alvorligt syge og deres pårørende, når der er fokus på at livet leves hele livet - lige til det allersidste.