FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her på siden har vi samlet svar på en række af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet i sekretariatet.

 

Vi har inddelt siden i en række underemner for at gøre det mere overskueligt og tilgængeligt. På denne måde kan du selv vælge det ønskede emne, og dermed blive oplyst yderligere om dette. Vi har forsøgt at dække bredest muligt for at kunne imødekomme og afdække den tvivl, du eventuelt måtte sidde med.

 

Kategorien "Generelt om hospice" svarer på en række af de helt overordnede spørgsmål, vi bliver stillet. Det kan være: "Hvad koster det at komme på hospice?", "Hvordan kommer man på hospice?" eller "Hvor mange år har der været hospice i Danmark?".

 

Vi bliver mere målrettet i kategorierne ”Patient på et hospice”, der henvender sig til patienter  eller i kategorien "Pårørende til en på hospice", der svarer på en række af de helt praktiske spørgsmål pårørende kan have , når en af deres nære er indlagt. For begges vedkommende kan vi med det samme sige, at der kan være mange flere mere specifikke spørgsmål, hvor svarene vil variere fra hospice til hospice - og hvor vi derfor må henvise til de enkelte hospicer.

 

Vi har også en kategori, ”Svar til skolelever”,  for de mange elever og studerende med spørgsmål i relation til opgaveskrivning osv. Kategorien "Ansat på hospice" samler bl.a. svar fra en række ansatte på et hospice om, hvordan det er at arbejde på hospice og hvad man egentligt laver.