75 årig - "still going strong"

22. oktober 2003
Hospice Forum Danmark sender hermed lykønskninger til morgendagens jubilar med ønsket om et udbygget samarbejde i de kommende år (klik på overskriften og læs videre)

Alder sætter ingen begrænsninger, når det gælder en ikke fysisk person som Kræftens Bekæmpelse, der markerer 75-året for foreningens etablering d. 23. oktober. De mange års målrettede indsats indenfor forskning har givet mange gode resultater og en masse initiativer har set dagens lys i de senere år.

Grundet den store respekt har foreningen i årevis kunnet tiltrække store sponsorer og en masse privatpersoner har ved landsindsamlinger, lotterier, gaver, testamenter m.m. haft stor lyst til at bakke foreningen op økonomisk.

Foreningens nye hjemmeside, der blev lanceret først i jubilæumsåret, må siges at være en gave fra foreningen til hele den danske befolkning. Besøgende vil selv kunne overbevise sig om sitets store brugervenlighed og væld af informationer.

KB er i alles bevidsthed - ikke blot fordi så mange rammes af uhelbredelig cancer - men også fordi der er tale om en stærk og meget synlig og respekteret forening med mange dybt engagerede medarbejdere, såvel de fastansatte som de mange frivillige, der arbejder for sagen og foreningen overalt i Danmark.

Hospice Forum Danmark og vore medlemmer i hele landet er meget glade for den åbne dialog og vilje til samarbejde, der møder os overalt i fælles bestræbelser.

Begge vore foreninger arbejder for hospicetankens udbredelse - senest tilkendegivet ved den pjece om Center for Lindrende Indsats, som de 2 foreninger har udgivet i oktober 2003 sammen med Foreningen for Palliativ Indsats.

Pjecen med anbefalinger til den videre proces i den lindrende indsats er baseret på praktikeres oplevelser i dansk palliativ (lindrende) indsats, som hidtil er underprioriteret stærkt i forhold til de gode resultater en målrettet og koordineret indsats vil kunne afstedkomme.

Vi ønsker deltagerne i Jubilæumsforestillingen torsdag i Det Kongelige Teater en festlig aften i selskab med Kræftens Bekæmpelse's Protektor, Hendes Majestæt Dronning Margrethe II - læs det store festprogram bag dette link