8 aktiv-medlemmer er blevet til 27 på knap 5 år

22. april 2006
Paraplyorganisationen for hovedparten af danske hospicer og hospiceforberedende grupper byder velkommen til endnu et dansk hospice: Sct. Maria Hospice Center i Vejle - Hospice Forum Danmark glæder sig over medlemsudviklingen her forud for årsmødet i Odense d. 6. maj, hvor TEMA'et er De Gode Hospicer i fremtidens Danmark - klik på overskriften og læs mere

 
Sct. Maria Hospice Center i Vejle - med 10 års erfaringer er nu også på medlemslisten i paraplyorganisationen for hovedparten af danske hospicer og hospiceforberedende grupper i Danmark.
 
Hospice Forum Danmark med Ghita Nørby som protektor byder endnu et af de aktive hospicer i Danmark velkommen som medlem.
 
Organisationen tæller nu 27 såkaldte "aktiv-medlemmer", der består af hospicer og støtteforeninger til disse rundt om i landet. Hospice Forum Danmark blev stiftet 15.09.2001 af 8 daværende "aktiv-medlemmer".
 
Udover disse medlemmer har Hospice Forum Danmark en del personlige støttemedlemmer, først og fremmest personer, der ikke har fundet vej ind i en lokal støtteforening. Som medlem af en lokal støtteforening er man samtidig indirekte medlem af Hospice Forum Danmark som landsforening.
 
Indmeldelse i støtteforeninger kan ske online her
 
Årsmøde i Odense d. 6. maj 2006 med fokus på De Gode Hospicer i Danmark - alle hospiceinteresserede kan tilmelde sig