Årets Frivilligseminar

10. september 2018
Til oktober holdes seminar under overskriften "Livet som hospicefrivillige"

Igen i år mødes vores engagerede, dejlige og uundværlige frivillige fra hele landet til et seminar på Trinity Hotel i Fredericia i oktober måned. Her hvor vi netop har passeret tilmeldingsfristen er der 109 tilmeldte. Deltagerne kommer fra alle dele af Danmark - fra Hjørring i nord til Lolland i syd.


Foredragsholder er Marie Baad Holdt, som er specialist i frivillighed med knap 20 års erfaring fra samarbejde med frivillige i Danmark og England. Marie er chefkonsulent i Ingerfair, som beskæftiger sig med udvikling af bæredygtige frivilligmiljøer i det offentlige og civilsamfundet.


Frivilligseminaret skal give inspiration til, hvordan gode rammer får frivilligheden til at blomstre og hvordan man passer bedst på sig selv, når man engagerer sig i en god sag.


Dagen sammensættes af foredrag, workshops og sidemandssnak og det er her, at de frivillige får mulighed for at mødes og udveksle erfaringer under afslappede rammer. Det er også her, der netværkes og de frivillige hører og bliver inspirerede af, hvordan arbejdet udføres på andre hospicer.


Vi glæder os meget til seminaret.