Ærlig bog om sygdom, smerte og sorg

04. november 2013
Dødsfald, sygdom, smerte og sorg møder vi alle før eller siden.

Dødsfald, sygdom, smerte og sorg møder vi alle før eller siden. Men hvor finder vi styrken eller modet til at komme videre? Eva Jørgensens nye bog med Preben Kok og Bjarne Lenau Henriksen giver en hjælpende hånd.

De har selv været der. Med ryggen mod muren på livets vej.

Eva Jørgensen, tidligere journalist på DR og anerkendt forfatter, mistede for år tilbage sin mand og stod alene tilbage med regningerne og forældreansvaret.

Preben Kok, kendt fra DR's "Skriftestolen" og bestselleren "Skæld ud på Gud", har som hospitalspræst rådgivet og hjulpet alvorligt syge og døende i en menneskealder.

Bjarne Lenau Henriksen, tidligere chef for Kirkens Korshær, har i årevis delt smøger og håb med hjemløse og samlet mennesker op fra samfundets triste bund.

Nu har de sat hinanden stævne for at skabe bogen om hjælpen. Vejen frem. Som nogle gange består i at erkende, at der desværre ikke er noget, man selv kan stille op.

Resultatet er blevet en meget åbenhjertig og intens samtalebog, hvor der øses ud af års livserfaringer med mennesker, som er kommet derud, hvor afmagten råder. Mennesker, som samtidig rakte ud efter hjælp.


"HJÆLP - når livet kommer bag på os" udkommer den 8. november på Bibelselskabets Forlag.