Beretning med tilbageblik og visioner

20. marts 2018
Med Årsmøde og generalforsamling lige om hjørnet er Hospice Forum Danmarks bestyrelse nu klar med den skriftlige beretning.

Det er en beretning, der kigger tilbage på et begivenhedsrigt år, men som i den grad også ser fremad og sætter kursen for de kommende års arbejde.

 

I indledningen skriver Landsformand, Olav Nørgaard:

"Der er sket rigtigt meget i 2017. Formandsskiftet har naturligvis fyldt noget, og det har taget tid at komme ud i alle kroge. Det er jo en rigtig stor organisation med græsrødder ud i alle dele af landet.

 

Der arbejdes meget forskelligt og kreativiteten er beundringsværdig. Alle arbejder for at bedre vilkårene for uhelbredeligt syge og døende mennesker og ikke mindst deres pårørende.

 

Som ny formand, må jeg sige, at organisationen har gjort et rigtigt stort forarbejde. Vi startede med en studietur til England, som hurtigt viste sig at være guld værd. Dels kom vi til at kende hinanden og netværket rigtigt godt, dels vi fik også opbakning til de tanker, vi havde gjort os om fremtiden. I England er hospicetanken den samme, som den altid har været, men de er startet på store organisatoriske ændringer, som vi under alle omstændigheder også må forholde os til. 

 

Vores bestyrelsesmøder har været holdt på forskellige hospicer. Gæstfriheden har været stor, og der har været lejlighed til at høre lidt om det, man går og arbejder med.

 

Vi håber fortsat, dørene vil være åbne og ser frem til et fortsat godt samarbejde."

 

Læs hele beretningen her