Byggegrund i Skanderborg blev vist frem

11. december 2007
Stort fremmøde, da gratis byggegrund til hospice i Skanderborg blev vist frem

Trods regn og blæst kørte mange til Anebjerg mellem Skanderborg og Fruering for at se den grund, Støtteforeningen for Hospice Østjylland, har fået tilbudt som en gave til et kommende hospicebyggeri.

Søndag d. 9. december inviterede Støtteforeningen for Hospice Østjylland på gløgg og fremvisning af den grund langs Frueringvej, foreningen håber at få mulighed for at bygge et hospice på.
Der var rejst et telt, og der var plancher og foldere som orienterede om projektet og den mulige placering i den store, nye landskabelige by, Anebjerg, som Skanderborg kommune er i fuld gang med at planlægge.


 

Over 100 interesserede mødte frem og udtrykte det håb, at planerne om et hospice i dette område kan blive til virkelighed. Støtteforeningens formand, Troels Dolmer, sagde i sin tale, at det generøse tilbud om en gratis byggegrund har bragt planerne om et hospice i den tætbefolkede, sydøstlige del af Region Midt meget tættere på realisering.
Han lagde vægt på, at det bør blive en reel mulighed for alle alvorligt syge og døende, som ikke kan få den nødvendige pleje i hjemmet eller på de almindelige sygehusafdelinger, at blive lindret, så den sidste tid bliver en god tid.

Støtteforeningen glæder sig over det store fremmøde.

Dorte R. Sørensen
Støtteforeningen for Hospice Østjylland
tlf. 86 52 30 14