En dejlig julegave til Hospice Center Sydvestjylland

25. december 2004
<P class=section><IMG height=98 alt="Logo Hospice Center Sydvestjylland" src="/media/logo_-_hospice_center_sydv.gif" width=203 border=0>&nbsp; <br><br>- <STRONG>klik på overskriften</STRONG> og læs om julegaven</P>

 
Logo Hospice Center Sydvestjylland
 
 
Hospice Center Sydvestjylland har udsendt nyhedsbrev til alle lokale medlemmer inden jul:
 
En dejlig julegave til Hospice Center Sydvestjylland

- Sådan siger formanden for Hospice Center Sydvestjylland, Betty Carstensen, som modtog den glædelige nyhed fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet om, at vi har fået tildelt 6 mill. kr. til etablering af et hospice i Esbjerg og dertil 6 mill. kr. til driften de første to år. I alt en samlet udmelding om 12 mill. kr.

I den anledning siger Betty Carstensen hjertelig tak til støtteforeningens medlemmer. Tak for udholdenhed, støtte og opbakning gennem 10 år, som ikke altid har været lige lette at komme igennem.

- Der har været tidspunkter, hvor vi virkelig havde brug for at fastholde perspektivet og støtte hinanden i, at dette projekt nok skulle lykkes. For ideen er rigtig, og der er brug for et Hospice i Sydvestjylland.

- Først i det nye år tager vi fat på den mere detaljerede planlægning. Der er mange spørgsmål, som skal løses, før vi kan åbne et fuldt færdigt og driftsklar Hospice.

Med de millioner, som vi nu har fået tildelt fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet, så er vi nået et langt stykke.
I forvejen har vi fået en række donationer, så der er noget at starte på.

- Ministeriets udmelding er en dejlig julegave. Vi har grund til at være taknemmelige og samtidig ønsker vi alle vore medlemmer og støtter en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår, slutter Betty Carstensen.