EN VERDENSREKORD: Søger du HOSPICE via Google?

10. december 2005
Søger du ordet "hospice" via Google kommer der 12.400.000 muligheder - men Hospice Forum Danmarks hjemmeside kom i dag d. 10.12.2005 ind på førstepladsen - det viser, Hospice Forum Danmarks hjemmeside er sponsoreret af nogle af de stærkeste virksomheder på markedet for optimering af hjemmesideeksponering - klik på overskriften og læs mere

Søger du ordet "hospice" via Google kommer der 12.400.000 muligheder - men Hospice Forum Danmarks hjemmeside kom i dag d. 10.12.2005 ind på førstepladsen - det viser, Hospice Forum Danmarks hjemmeside er sponsoreret af nogle af de stærkeste virksomheder på markedet for optimering af hjemmesideeksponering.
 
Hospice Forum Danmark's hjemmeside er resultatet af et sponsorat fra januar 2003, hvor hjemmesiden gik i luften båret af et sponsorat fra Tangora Software, O'mega kommunikation og DIR (Dansk Internet Rådgivning).
 
Hjemmesiden besøges i 2005 af over 50.000 interesserede i hospice. Besøgstallet det første år var knap 15.000.
 
Vi er stadig vore web-sponsorer stor tak skyldig - tak for den flotte placering blandt alle verdens hjemmesider.
 
Denne fornemme status bør give Hospice Forum Danmark gode muligheder for at tiltrække sponsorer, der ønsker at bakke op om hospicetanken ved at støtte Hospice Forum Danmark på forskellig vis. Der er brug for mange midler for løsning af informationsopgaven.
 
Interesserede sponsorer bedes kontakte formanden