FAQ - find svar på dine spørgsmål

13. november 2015
I Hospice Forum Danmark får vi hver uge henvendelser med spørgsmål omkring hospice - hvordan kommer man på hospice? Hvor ligger hospicerne? Vi har nu samlet en række spørgsmål og svar på en FAQ side

 

Henvendelserne komme fra mange forskellige mennesker. Det kan være både pårørende, der søger svar på, hvordan de griber det an, når en nærtstående har behov for en hospiceplads og skoleelever eller studerende, der skriver opgave.

 

Vi oplever, at mange af spørgsmålene går igen og derfor har vi forsøgt at samle nogle af de spørgsmål, som vi møder oftest på en såkaldt FAQ - frequently asked questions (oftest stillede spørgsmål) side på vores hjemmeside. Her kan man fx finde svar på spørgsmålene "Hvordan kommer man på hospice? " og "Hvad koster det at komme på hospice? ".

 

Til skoleeleverne og de studerende er vi stadig i fuld gang med at samle på spørgsmål og svar blandt henvendelserne både til os og til de lokale hospicer. Begge sider udbygges løbende, når vi møder spørgsmål, der viser sig relevante.

 

Siden er tænkt som en hjælp til hurtigt at kunne finde svar på sine spørgsmål - også når sekretariatet i Hospice Forum Danmark ikke lige er ved telefonen. Men der er naturligvis ikke svar på alt og man er derfor stadig meget velkommen til at henvende sig til os, så svarer vi gerne på spørgsmål eller guider videre til dem, der kan hjælpe med et svar.

 

 Du finder siden her.