Fornem hæder til støtteforeningsformand

20. december 2007
Susanne Hogrefe fra Ebeltoft er kåret til Årets Østjyde af TV2/Østjyllands seere
Susanne Hogrefe fra Ebeltoft er netop blevet kåret til Årets Østjyde af TV2/Østjyllands seere.

Årsagen til at Susanne Hogrefe har fået den flotte titel er hendes store arbejde som formand for støtteforeningen for Hospice Djursland.

I begrundelsen for nomineringen af den aktive pige står der blandt andet. "Susanne Hogrefe har med en fantastisk entusiasme og udholdenhed kæmpet for hospiceideen og dermed for at mennesker med uhelbredelig sygdom får mulighed for at leve den sidste del af livet i omsorgsfulde og trygge omgivelser".

Kåringen skete i forbindelse med stort show på Dansk Landbrugsmuseum, der ligger på Herregården Gl. Estrup på Norddjursland. Det var seerne, der via SMS udpegede Susanne Hogrefe, blandt de sidste fem kandidater, der var blevet udvalgt mellem mange de mange kandidatnavne seerne har indsendt til tv-stationen.

Straks efter kåringen dedikerede Susanne Hogrefe titlen til alle dem, der sammen med hende har været med til at rejse Hospice Djursland, der blev indviet i november måned.

 

________

 

Stort tillykke til Susanne Hogrefe fra Hospice Forum Danmark. Vi har med spænding ventet på kåringen, for naturligvis ville det da blive dig der vandt. Også tillykke til alle jer andre som Susanne har delt titlen med. I har alle ydet en stor indsats for hospice arbejdet.