GHITA NØRBY - NYUDNÆVNT PROTEKTOR FOR HOSPICEFONDEN DANMARK - MODTAGER CHECK PÅ 2 MIO. KRONER

05. september 2005
Med sit sædvanlige lune og menneskelige overskud modtog hun, på vegne af Hospicefonden Danmark, en usædvanlig stor donation på hele 2 mio. kroner. Checken blev overrakt på Hotel D'Angleterre, som en gave fra ægteparret Else Marie og Henning Remmen, i anledning af hotellets 250 års jubilæum i denne måned.

PRESSEMEDDELELSE
Mandag, d. 5.9.2005
 
Protektor - Ghita Nørby


GHITA NØRBY - NYUDNÆVNT PROTEKTOR FOR HOSPICEFONDEN DANMARK - MODTAGER CHECK PÅ 2 MIO. KRONER

Skuespiller ved det Kongelige Teater, Ghita Nørby der netop har sagt ja, til hvervet som protektor for Hospicefonden Danmark udtaler:

Det er med glæde at jeg påtager mig hvervet, fordi jeg fuldt ud går ind for tanken om, at der bør være et reelt "frit valg" om at kunne tilbringe den sidste levetid på et hospice".

Tanken om, at alle har lige ret til en værdig afsked med livet, deler Ghita Nørby med et stigende antal politikere og de fleste af landets øvrige borgere.

Offentlige midler gør det desværre ikke alene. Der er behov for yderligere penge til uddannelse, samarbejde, udveksling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og kvalitetssikring m.v.

Den nye Hospicefond skal derfor bl.a. skaffe midler til at støtte det informationsarbejde, der kan være med til at gøre en forskel - til glæde for patienter, pårørende, frivillige og medarbejderne.

Flere millioner på første arbejdsdag
Allerede på sin første dag i det nye job måtte Ghita Nørby i arbejdstøjet.
Trods et nyopereret knæ, et snarligt 50 års skuespillerjubilæum, og premiere på en ny forestilling på Det Kongelige Teater, stillede hun beredvilligt op.

Med sit sædvanlige lune og menneskelige overskud modtog hun, på vegne af