Grønlandsk hospiceforening stiftes i januar

30. december 2013
Hospice Kalaallit Nunaat i Nuuk er kommet skridt nærmere virkeliggørelsen

Hospice Kalaallit Nunaat i Nuuk er kommet skridt nærmere virkeliggørelsen.

Den 30. december blev der indkaldt til stiftende generalforsamling for Støtteforeningen for Hospice Kalaallit Nunaat i Nuuk. Generalforsamlingen finder sted i januar, lover initiativtagerne på Facebook.
- Der er kommet luft ind i hverdagslivet igen, og derfor er vi rykket et skridt nærmere stiftelsen af Støtteforeningen Kalaallit Nunaat. Tanken var det allerede skulle have været stiftet i sensommeren, men det er ikke altid vejen er så ligetil og tiden er til det frivillige arbejde.

Nu bliver der indkaldt i dag, så foreningen kan stiftes i januarmåned vel og mærke 2014, så der kan komme flere hænder til.
For der er MANGE villige hænder derude, som bare venter på startskuddet, slutter opdateringen på Facebook.

Der er bred enighed mellem alle partier i det grønlandske selvstyre, at der skal oprettes et hospice i Nuuk. En støtteforening vil kunne følge sagen, skabe opmærksomhed og sikre at de gode intentioner bliver fulgt. op.

Hospice Kalaallit Nunaat er foreslået på initiativ af MF Doris Jakobsen fra Siumut og møder bred opbakning fra andre partier. Jakobsen har bl.a. besøgt flere hospicer i Danmark og vedtægterne for Hospice Forum Danmark danner grundlag for de nye vedtægter for Støtteforeningen for Hospice Kalaallit Nunaat.