Handlingsplan 2008 - 2010 på vej

09. februar 2008
Handlingsplan for Hospice Forum Danmarks arbejde i årene 2008 til 2010 på vej

Bestyrelsen behandlede og godkendte en ny handlingsplan, som beskriver Hospice Forum Danmarks arbejde de kommende to år.

Den nye plan er forberedt i en arbejdsgruppe, der er nedsat af bestyrelsen og med deltagelse af landsorganisationens hospicefaglige konsulent, tidl. hospiceleder Knud Ole Pedersen. Planen består af to dele:

A: En hovedplan, som - udover en præcisering af forudsætninger og formål for organisationens virke - angiver bestyrelsens prioriteringer inden for de fem hovedområder:

  • Udvikling af den samlede lindrende indsats
  • Støtte til lokal hospice-drift og palliativ indsats
  • Bistand til etablering og funktion af hospice-støtteforeninger,
  • Udvikling af den frivillige indsats og
  • Udvikling af samarbejde, information og intern organisering.

B: En aktivitetsoversigt, der mere detaljeret beskriver de opgaver inden for de fem hovedområder, som bestyrelsen vil prioritere i perioden 2008-2010.

Tove Videbæk oplyser, at der på Hospice Forum Danmarks generalforsamling 2008, som finder sted lørdag den 17. maj i Odense, vil blive givet en orientering om status i opgavernes udførelse og en fremadrettet prioritering af bestyrelsens arbejde. Endvidere vil Rita Nielsen holde et foredrag umiddelbart efter frokost, og senere vil der blive arrangeret 3 forskellige seminarer med meget kvalificerede oplægsholdere vedr. det frivillige arbejde i forbindelse med den palliative indsats.