HospiceLimfjord har forsat behov for støtte

22. januar 2008
HospiceLimfjord har heldigvis fortsat bevågenhed hos organisationer og virksomheder.

HospiceLimfjord har heldigvis fortsat bevågenhed hos organisationer og virksomheder.

Sidst har Odd Fellows Søster-Loge nr. 22, Dronning Dagmar, Skive, doneret kr. 15.000,00 til HospiceLimfjord. Det er 2. gang Odd Fellows Søster-Loge betænker HospiceLimfjord med en gave. I 2007 modtog HospiceLimfjord også 15.000,00 kr. Pengene blev dengang anvendt til indkøb af salmebøger og gudstjenesteudstyr. Den nye donation tænkes anvendt til indretning af et refleksions-, afslapnings- og adspredelsesrum. Alternativt kan der blive tale om at bygge en pavillon i haven på sydsiden af hospicebygningen.

Også Skive Soroptimistklub har a 2 gange - og sidst i november 2007 doneret henholdsvis kr. 15.000,00 og kr. 10.000,00.

Der vil fortsat være behov for støtte til HospiceLimfjord. Budgetaftalen med Region Midtjylland indebærer, at de daglige driftsudgifter dækkes i forhold til antallet af patienter på hospice.

Derimod skal udvidelser, nyindretninger, anskaffelser, frivilliges møder og kurser, forskning og udadvendte aktiviteter finansieres af HospiceLimfjords egne midler.

Derfor har Støtteforeningen for HospiceLimfjord hele tiden en vigtig opgave med hensyn til at være opmærksom på, hvordan der kan skaffes donationer til de mange forskellige opgaver på hospice. Støtteforeningen har medlemsfremgang. Medlemstallet har passeret 700, hvilket må betegnes som flot, men der er stadigvæk behov for nye medlemmer. Jo større Støtteforeningen er, jo nemmere er det at opnå donorstøtte.