Hvad glæder du dig mest til som ny hospicechef?

07. august 2020
Lone Jensen tiltrådte som ny hospicechef på Sct. Maria Hospice i Vejle lige før sommerferien og vi bad hende om at fortælle lidt om, hvad hun glæder sig mest til i jobbet.

"Siden august 2019 har jeg været ansat som souschef for Sct. Maria Hospice, så jeg har et kendskab til den opgave der venter mig som hospicechef. Jeg synes, det er berigende at arbejde på et hospice. Jeg trives i det tværfaglige miljø og glædes over, hvordan fagene bidrager til den fælles opgaveløsning.


Udvikling er en af mine grundlæggende drivkræfter. Sct. Maria Hospice har et stærkt grundlag som et af landets ældste og mest erfarne hospicer. Den erfaring skal være afsæt for, at der sker en udvikling af det palliative område - jeg vil glædes over at kunne sætte rammen og være en del af denne proces. Vi skal turde at prøve nye idéer af til glæde for patienter og pårørende.


Særligt er jeg optaget af det gode arbejdsmiljø med fokus på det psykiske arbejdsmiljø, i et arbejdsfelt der har en høj psykisk belastning, - hvordan jeg kan bidrage til, at personalet bevare deres trivsel og arbejdsglæde.


Livet skal leves, - også på et hospice og til det sidste - det vil jeg være med til at udleve sammen med vores gode flok af personalet og frivillige."