I 2015 INDSTIFTER HOSPICE FORUM DANMARK 2 PRISER TIL ILDSJÆLE

20. januar 2015
Formålet er at fremme og anerkende indsatsen på hospice og resten af det palliativ område

Hospice Forum Danmark har igennem alle årene haft og har stadig som formål at udbrede hospicetanken og forbedre vilkårene for mennesker med livstruende sygdom og deres pårørende.

Lige siden foreningens start i 2001 har arbejdet nationalt og lokalt været båret af og drevet frem af ildsjæle, som med hjerne, hjerte og hænder har opnået rigtig mange resultater på flere områder.

Og ildsjæle skal der til, for der ligger stadig opgaver, som skal løses.

For at understrege dette vil Hospice Forum Danmark indstifte og uddele 2 priser til ildsjæle i 2015.

Formålet med priserne er fortsat at fremme og anerkende indsatsen på hospice, i palliativ indsats, i palliativt udviklingsarbejde og indenfor forskning, således at hospicetanken og hospicefilosofien fortsat lever, og stadig flere mennesker med livstruende sygdom samt deres pårørende får glæde og gavn af forbedrede vilkår.

De to priser vil blive uddelt således:

  1. En pris vil blive uddelt til en ildsjæl, som er frivillig i eksempelvis hospice, i hjemmene, i støtteforeningen og som har gjort en indsats, der fortjener lidt mere end et skulderklap.

  2. En pris vil blive uddelt til en person, frivillig eller fag-professionel, som har gjort en særlig indsats på hospice eller i det palliative felt i øvrigt.

De to priser er på henholdsvis kr. 5.000,- og kr. 10.000,- og overrækkes af landsformand Tove Videbæk på Hospice Forum Danmarks Årsmøde lørdag d. 25. april 2015 på Trinity, Fredericia.

Alle kan indstille kandidater. Indstillingerne skal være begrundede (max. én A-4 side pr. kandidat) og være Hospice Forum Danmarks bestyrelse i hænde senest torsdag d. 5. februar 2015 via e-mail: formand@hospice.dk

Evt. yderligere oplysninger på tlf. 21 47 55 44 ved sekretariatsleder Marianne Hansen.

 

Tove Videbæk
Formand for Hospice Forum Danmark

 

Hent pdf-fil med oplysninger om priserne