Køkkenledere/økonomaer fra hospicer i hele Danmark har holdt møde

12. februar 2009
På mødet blev flere fælles problemstillinger afdækket

Den 2. februar 2009 holdt køkkenledere/økonomaer fra 5 hospicer over hele Danmark et erfa-møde hos firmaet Bent Brandt (storkøkkenudstyr) i Aarhus.

De repræsenterede hospicer var:

  • Hospice Fyn, Odense
  • Sydvestjyllands Hospice, Esbjerg
  • Anker Fjord Hospice, Hvide Sande
  • Hospice Djursland, Rønde
  • Hospice Vendsyssel, Frederikshavn

Køkkenlederne/økonomaerne fra de 10 hospicer der har eget køkken var inviteret.
Vinterferie, influenza epidemi o.l. havde dog gjort et større indhug i de mulige deltagere.

Mødet startede med en kort præsentation, idet ingen af de fremmødte kendte hinanden, herefter havde Bent Brandt et kort indlæg om storkøkkeninventar og den service de var leveringsdygtige i.

Herefter var Bent Brandt vært ved en kort arbejdsfrokost hvor snakken gik livligt om vores specielle og meget spændende arbejdesplads

Det egentlige erfa-møde startede straks efter frokost hvor hver deltager fik lov til at fremføre emner til fælles diskussion, herved blev der afdækket flere fælles problemstillinger.
Straks efter denne runde gik snakken livligt, og det viste sig, at til trods for at vi alle vægtede maden og spiseoplevelsen højt på hospice, var der forskellige tilgange til denne del af hospiceoplevelsen.

Efter et par timers samtale sluttede mødet med en vedtagelse om at mødes med ca. ½ års mellemrum næste gang primo september 2009.

Finn Møller
Køkkenleder
Hospice Vendsyssel
fcm@hospice-vendsyssel.dk