Kompaktkursus i palliation

06. december 2012
Professionhøjskolen UCC udbyder ugekursus i lindring og tværfagligt samarbejde.

Professionhøjskolen UCC udbyder ugekursus i lindring og tværfagligt samarbejde.

En vellykket og kvalificeret palliativ indsats kræver et velfungerende tværprofessionelt samarbejde.
Det er der bred enighed om. Derfor arrangerer Professionshøjskolen UCC i København et kompaktkursus den 21.-25. oktober 2013.

På kurset videreudvikles deltagernes teoretiske og praktiske kompetencer i relation til den palliative indsats og bidrager til en styrket professionel indsats på basisniveau i kommuner og regioner, skriver UCC på deres hjemmeside.

Her vil deltagerne bl.a. lære forskellige behandlings- og lindringsmetoder og få viden om nyere sorg og kriseforståelser.

Der vil også blive god plads til at tage etiske dilemmaer i den palliative indsats under behandling - herunder døden, den døende og dødshjælp til den døende patient

Kurset vil især fokusere på de tværfaglige udfordringer og muligheder i palliativ indsats - herunder organisering og koordinering. Deltagerne vil også skulle bringe sig selv i spil og indse egne sårbarheder og tab og hvordan det indvirker på egen kompetenceudvikling.

Kursets retter sig mod fagprofessionelle som i deres arbejde møder patienter og borgere med livstruende sygdom og deres familie og netværk. Det kan være sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykomotoriske terapeuter, socialrådgivere, psykologer og præster eller beslægtede faggrupper der arbejder på basisniveau i kommuner og regioner.