Kunst for alle

13. juni 2008
HospiceLimfjord fik del i overskud fra kunstudstilling

Den 12.-13. april var HospiceLimfjords Støtteforening inviteret til at deltage i et arrangement i Kulturcenter Limfjord med titlen "Kunst for alle". Udvalgte amatører fra hele landet var inviteret til at udstille værker på udstillingen. Støtteforeningen medvirkede med frivillige, som forestod billetsalg, opstilling og nedtagning af boder og betjening af vores egne bod, hvor vi uddelte brochurer om HospiceLimfjord, tog imod indmeldelser og fortalte om hospicefilosofien.

For den "ulejlighed" var vi stillet i udsigt, at vi ville få del i overskuddet. Der blev tale om kr. 18.000,00, som vi fik overrakt på HospiceLimfjord tirsdag den 27. maj 2008. Desuden fik vi foræret 3 malerier og en fod til juletræ fremstillet i slebet granit.

Gavegiverne er Albaniens Venner, som er vokset ud af Weysemans Club i det nordvestjyske område. "Albaniens Venner" er initiativtagere til et tilsvarende arrangement i september 2009, og der er lagt op til, at HospiceLimfjords Støtteforening igen inviteres til at være med.

Venlig hilsen
Martin B-V. (Formand for HospiceLimfjords bestyrelse).