Lars Lilholt overraskede Støtteforeningen for Gudenå Hospice

13. april 2017
Deltagerne ved generalforsamlingen i Støtteforeningen for Gudenå Hospice fik sig lidt af en overraskelse, da Lars Lilholt viste sig at være det musikalske indslag på aftenen.


Tirsdag d. 28. marts holdt Støtteforeningen sin årlige generalforsamling med den helt gængse dagsorden med gennemgang af det forgangne års arbejde og valg til bestyrelsen. Programmet bød også på et musikalsk indslag - det var dog på forhånd ikke afsløret, hvem der gemte sig bag dette programpunkt.


Det var derfor noget af en overraskelse for deltagerne, da Lars Lilholt gik på scenen for at spille nogle af sine helt store hits samt den helt nye single "Da Danmark var en Slavenation". Udover sangene krydrede Lars Lilholt sin optræden med betragtninger om livet og samfundet, så den timelange solooptræden blev et godt og underholdende møde mellem publikum og den folkekære sanger.


"Folk gik derfra med en god oplevelse, og vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser for arrangementet. Vi vil jo gerne give dem, som er tilknyttet foreningen, en ekstra oplevelse ved at komme til generalforsamling. Det fik de så med Lars Lilholt i år" siger Ole Dahl Kristensen, som er formand for Støtteforeningen for Gudenå Hospice, til Ugeavisen i Brædstrup


Lars Lilholts optræden var en gratis gave fra musikeren selv, som gerne ville støtte en god sag og anerkende det store arbejde, der lægges i støtteforeningens arbejde for at skabe de bedste vilkår for patienter og pårørende på Gudenå Hospice.


På Hospice Forum Danmarks Facebook side kan du se en lille videooptagelse fra koncerten. Se video ved at klikke her