Når man sætter sig et mål lykkes det som regel, når sagen er så oplagt som hospicesagen

30. juli 2005
På 3 måneder er det lykkedes at tilvejebringe grundkapitalen i Hospicefonden Danmark, der nu anmeldes til registrering. Den nye 7 personers bestyrelse med markante personer og navnene på de virksomheder m.fl., der har sikret den nødvendige grundkapital, vil blive offentliggjort ved et pressemøde i København mandag d. 8. august. Her offentliggøres også fondens 2 første store opgaver - klik på overskriften og læs mere


På 3 måneder er det lykkedes at rejse grundkapital kr. 250.000 til etablering af Hospicefonden Danmark. Fonden vil i næste uge blive sendt til registrering, og kan herefter modtage arv, donationer, gaver m.m. fra enhver, der ønsker at støtte fonden i udførelse af dens formål.

Fondens formål er udtrykt i § 2:
. Institutionen er en ikke-erhvervsdrivende fond, hvis formål er, på enhver måde, at fremme og støtte etableringen og udbygningen af hospicer i Danmark.

. Dette sker gennem indsamling og uddeling af økonomiske midler.

. Fonden støtter udbredelse af hospiceprincipperne i social- og sundhedsvæsenet, herunder ældreplejen.

. Fonden kan desuden bidrage til fremme af informationsvirksomhed overfor befolkningen og skabelse af initiativer, der kan understøtte visioner, nytænkning, forsøg, uddannelse og forskning samt nationalt og internationalt samarbejde på det palliative område.

Se hele ordlyden af fundatsen
 
Læs mere om, hvem der har støttet initiativet, der skal øge indsatsen for samfundets uhelbredeligt syge og døende samt pårørende. Klik her