Ny cd med sange til trøst og glæde

07. december 2012
Lena Løbner synger tit på Hospice Sjælland. Nu er sangene udgivet på cd.

Lena Løbner synger tit på Hospice Sjælland. Nu er sangene udgivet på cd.

Ord er fattige når mennesker ligger for døden. Men ledsages de af genkendelige toner, formidlet af en blød stemme i afstemt akkompagnement, kan ordene trøste, lindre og måske endda læge.

Lena Løbner seneste album er et nænsomt indspil i den døende sidste dystre tid. Men kendte sange som "Jeg ved en lærkerede" og "Jeg ved, hvor der findes en have så skøn", lyser hun op og indfanger gode minder fra den danske natur. Med "Op al den ting som Gud har gjort" og "Hil dig Frelser og Forsoner"  peger hun på håb selv i de mest

udsigtsløse omstændigheder. Og med sine egne sange "Tak for alle roser" og "Min fred gi'r jeg dig" får hun lytterne til at spidse ører og høre nye facetter i kendte temaer. 

Lena Løbner har over 10 cd'er bag sig og har bl.a. optrådt på Dansktoppen i radioen.

På cd'en "Tak for alle roser" har Lena Løbner samlet de sange, hun synger på hospicer - både til fælles koncerter og inde på stuerne hos den enkelte familie. Titelsangen "Tak for alle roser bliver sunget alle steder - også ved bryllupper og begravelser.
- Jeg håber denne cd vil blive til glæde, opmuntring og trøst, uanset om man går igennem svære perioder eller bare har det godt, siger Lena Løbner.
Cd'en er udgivet af foreningen Håb for Alle i samarbejde med Foreningen af Frivillige på Hospice.