Ny frivillighåndbog udkommer på reception fredag

18. juni 2012
Frivillig på hospice lanceres 22. juni kl. 14 på Palliativt Videncenter.
"Frivillig på hospice" lanceres 22. juni kl. 14 på Palliativt Videncenter.

På fredag udkommer et praktisk og anvendeligt værktøj for de, der skal rekruttere, uddanne og coache frivillige på hospice.
Håndbogen "Frivillige på hospice" udkommer ved en reception i Palliativt Videncenter, Strandboulevarden 47B, 2100 København Ø fredag den 22. juni kl. 14.00-16.30. Bogen vil blive åbnet med et festligt "klip". Alle gæster vil få et gratis eksemplar.
"Frivillig på hospice" er et praktisk og anvendeligt værktøj for de, der skal klæde nye frivillige på til den særlige opgave, det er at hygge om og støtte mennesker med livstruende sygdomme og deres pårørende. Bogen er skrevet af frivillig-koordinatorer ved danske hospicer og Aflastningstjenesten i Esbjerg. Øvrige medvirkende er fra både Norge, Sverige og Danmark. Bogen udgives af Hospice Forum Danmark med støtte fra Nordisk Ministerråd.
- Vi glæder os til at få bogen sendt ud, så den kan være et nyttigt redskab og til hjælp for frivilligkoordinatorer og foreninger i deres arbejde med frivillige i forbindelse med mennesker med livstruende sygdomme og deres pårørende, siger Tove Videbæk, som er landsformand for Hospice Forum Danmark og har haft det endelige ansvar for projektet.