Ny hospicechef på Hospice Sønderjylland pr. 1. september

04. juli 2018
Bestyrelsen for HospiceSønderjylland har ansat ny hospicechef, Sigrid Wemmelund, som kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Dialyseafdelingen på Svendborg Sygehus.

Sigrid Wemmelund kommer med solid ledererfaring, i det hun de seneste 19 år har arbejdet med ledelse inden for hospitalsverdenen, og har erfaring fra udlandet hvor hun sammen med sin mand var udstationeret i 5 år ved Den Danske Kirke i Paris, med ledelse af kirkens praktiske medarbejdere og mange frivillige som ansvarsområde. Samarbejdet med de frivillige er en erfaring, som hun i høj grad også får glæde af på Hospice Sønderjylland, hvor en stor gruppe af frivillige udgør en vigtig del af hverdagen.


Sigrid Wemmelund er uddannet sygeplejerske fra Århus Amtssygehus og har videreuddannet sig indenfor ledelse med Diplom i Ledelse og Master i Offentlig Ledelse. Med hendes mangeårige praktiske ledererfaring og teoretiske fundament står hun således solidt rustet til at overtage ledelsen af Hospice Sønderjylland.


Hun vil have fokus på, at patienter og pårørende oplever Hospice Sønderjylland som et sted, hvor respekten for livet og det enkelte menneskes ønsker i deres sidste tid er i højsædet.


"Hospice Sønderjylland er et velfungerende hospice med dedikerede medarbejdere, som hver dag lægger et kæmpe engagement og en høj faglighed ind i arbejdet, for at patienter og pårørende kan fokusere på at få en god tid sammen, i den tid der er tilbage af livet. Og jeg ser meget frem til at blive en del af teamet og den fælles ånd i huset", udtaler Sigrid Wemmelund.