Nyt ansigt i sekretariatet

21. august 2017
Mit navn er Josefine Voss, jeg er 21 år gammel, og jeg er lige blevet ansat som studentermedhjælper i Hospice Forum Danmark.

Jeg flyttede til Esbjerg for et år siden sammen med min kæreste og er lige startet på andet år af min uddannelse til multimediedesigner. På min uddannelse lærer jeg om en række forskellige aspekter af kommunikation. Vi lærer bl.a. om, hvordan man bruger forskellige kommunikationsplatforme som fx Facebook eller hjemmesiden og så lærer vi om, hvordan man rent grafisk får ting til at se flotte ud. Jeg har igennem mange år haft passion for kommunikations arbejde og arbejdet rent grafisk med at få det til at se godt ud.    


I mit arbejde i Hospice Forum Danmark, vil jeg komme til at have et tæt samarbejde med Marianne Hansen, som er sekretariatsleder i organisationen. Sammen med hende vil jeg udføre en række forskellige opgaver, der i sidste ende styrker organisationen.

Ambitioner med jobbet

Jeg har glædet mig rigtigt meget til at komme i gang med jobbet og til at skulle arbejde med Hospice Forum Danmarks formål, for på denne måde at kunne tilføre nye vinkler og føre gode idéer ud i livet. Jeg syntes personligt, at Hospicesagen er værd at kæmpe for og en sag, man hele tiden skal have fokus på - man ved aldrig, hvad fremtiden bringer.

Kendetegn og værdier

Som person er jeg moden, smilende og imødekommende - alle egenskaber som er vigtige kvalifikationer for at kunne arbejde i en organisation som Hospice Forum Danmark. I min fritid er jeg meget aktiv og elsker at dyrke motion. Jeg er familiemenneske og holder utroligt meget af at tilbringe så meget tid som muligt med min familie.