Nyt frivillighedsudvalg godt i gang med arbejdet

22. juni 2016
Hospice Forum Danmarks frivillighedsudvalg har fået to nye medlemmer og udvalget var samlet til deres første møde i går for at tage fat på opgaverne.


Gunvor Dons, der er formand for Frivillighedsudvalget kunne byde velkommen til Grethe Lundberg-Andersen, der til dagligt er frivilligkoordinator på Hospice Søndergaard og Vibeke Bruun Ahlgreen, der er frivilligkoordinator på Gudenå Hospice. Sammen med Susanne Hogrefe, der gennem en årrække har været med i bestyrelsen for Støtteforeningen Hospice Djursland og i dag sidder i bestyrelsen fro Hospice Djursland, udgør de udvalget.


Frivillighedsudvalget arbejder blandt andet med at arrangere det årlige frivilligseminar for de mange engagerede frivillige, der rundt om på landets hospicer gør en uvurderlig indsats og et kursus for de frivilligkoordinatorer, der holder tråd i indsatsen lokalt.


Et af de store punkter på dagsordenen for mødet var derfor også at få programmet for efterårets frivilligseminar på plads og der er noget at glæde sig til for deltagerne. Seminaret afholdes onsdag d. 26. oktober og indbydelsen kommer ud midt i juli. Allerede nu kan vi løfte lidt af sløret for programmet, der både vil byde på mulighed for gode snakke på tværs af landet, kreative værksteder og forestillingen "Oskar og den lyserøde dame". Så sæt allerede nu et kryds i kalenderen!


Udvalget arbejdede også den første planlægning af næste års kursus for frivillig koordinatorer og idéer til nye tiltag, som man naturligvis kommer til at høre meget mere om, når de kommer lidt længere i planlægningen.


(På billedet ses fra venstre Susanne Hogrefe, Vibeke Bruun Ahlgreen, Grethe Lundberg-Andersen og Gunvor Dons)