Så er worldday i sigte - se nyt site

09. august 2005
Hospicefonden Danmark blev stiftet 8. august 2005 - og ny bestyrelse blev præsenteret ved pressemødet i København i går - klik på overskriften og læs mere

 
DR TV-Avisen bragte mandag aften et 2 minutters indslag
fra pressemødet i Galerie Asbæk, hvor Hospicefonden Danmark blev præsenteret.
 
Ny fond skal sikre flere hospice-pladser i Danmark
18:42:34 (1:54 min)
Alle er enige om, at det er en god idé, men der er stadig stor mangel på hospice pladser. En ny fond samler nu penge ind til at få skub i opførelsen af nye hospicepladser, som skal give en mere værdig død: Den 8. oktober vil Danmark for første gang markere Den internationale Hospicedag.

Bestyrelsen i fonden 
Fondens bestyrelse på syv tæller blandt andre Inger Hee, tidligere hospiceleder på Sankt Lukas Stiftelsen, og Knud Ole Pedersen, tidligere leder af KamillianerGaarden, samt teaterdirektør og skuespiller Per Pallesen. Den 8. oktober 2005 vil den internationale hospicedag for første gang også markeres i Danmark med koncerter i Aalborg Domkirke, Budolfi, Ribe Domkirke, Roskilde Domkirke, Københavns Domkirke og Århus Vor Frue Kirke.

Fondens grundkapital på kr. 250.000 sikret af 10 virksomheder
Hospice Fonden Danmark er stiftet med en grundkapital på 250.000 kroner. 10 virksomheder har hver doneret 25.000 kroner, og store bidragydere er hotelejerne Henning og Else-Marie Remmen, der på vegne af fem egne virksomheder står for halvdelen af beløbet.

Remmen Hotels - hovedsponsor
 
Ole Bang - initiativtager til Hospicefonden Danmark - overrækker Else-Marie og Henning Remmen 5 indrammede plaketter med fondens nye logo som synligt bevis for de tegnede støttebeløb.
 
Læs artikel i Kristeligt Dagblad d. 9. august 2005

Besøg også det nye website: www.worldday.dk - med udførlig omtale af Hospicefonden Danmark's første store opgave med fundraising. Remmen Hotels er hovedsponsor.