Sammen igen til årsmøde

06. april 2022
I weekenden kunne vi endeligt samles til helt almindeligt årsmøde igen.


Det var en god fornemmelse, da Landsformanden lørdag formiddag igen kunne kigge ud over forsamlingen og byde velkommen til generalforsamling og årsmøde. Det er alt andet lige en helt anden oplevelse, når vi kan være sammen om oplevelsen.


Programmet for dagen bød udover den helt traditionelle generalforsamling på et oplæg fra formanden, hvor han forsøgte at sætte ord på nogle af de tanker, man i bestyrelsen har gjort sig omkring, hvordan Hospice Forum Danmark imødekommer de forandringer, der hele tiden sker på det palliative felt.


Der var også nogle fantastiske musikalske indslag, hvor Karen Humle på violin og Kirsten Beyer-Karlshøj på klaver tog os med på en rejse gennem deres mange erfaringer med at bruge musikken som lindring.


Endeligt var der også besøg af Kristoffer Marså, der havde fået den svære opgave at gøre os klogere på nogle af de patienter, der ikke rummes i tilstrækkelig grad af de palliative tilbud, vi har i dag. Den opgave løste han med stor viden, humor og en lille smule provokation og fik sat gang i en spændende debat i salen.


Nu glæder vi os allerede til næste år, hvor der bliver generalforsamling og årsmøde lørdag d. 22. april på Trinity.