Støtteforeningen for Hospice Mariager Fjord og Center for Lindrende Indsats

05. april 2008
Ordinær generalforsamling

Støtteforeningen for Hospice Mariager Fjord og Center for Lindrende Indsats har indvarslet til ordinær generalforsamling, tirsdag d. 22. april 2008

Generalforsamlingen afholdes i Hadsund KulturCenter, Kirkegade 2-4, 9560 Hadsund - i den store sal kl. 20.00, men først efter:

Spændende præsentationer & inspirationer fra den store verden i Hadsund KulturCenters Biografsal (kl. 18.30-19.45), med fri adgang for alle (også ikke-medlemmer)


Alle er velkomne! Om tilmeldingsmulighed - se P.S. nederst på siden

 
2 spændende beretninger er i vente!
Politikere og sundhedsprofessionelle vil blive inviteret særskilt og vil, foruden alle andre, kunne få værdifuld information og inspiration til brug for beslutningstagen om den videre hospiceudvikling i Danmark, og ikke mindst i Nordjylland, hvor antallet af hospicesenge pr. borger endnu er langt under landsgennemsnittet. 
 
Eva Garland, clinical director på The Princess Alice Hospice rejser fra London for at bidrage med et spændende indlæg før generalforsamlingen d. 22.04 - det foregår i Hadsund KulturCenters store biografsal kl. 18.30 - læs mere

 

Ledende overlæge Per Thorgaard, medlem af Hospice Mariager Fjord's Advisory Board
Per Thorgaard stiller skarpt på centrale spørgsmål i Hospice Mariager Fjord projektet:

  • Om betydningen af det "rigtige lydmiljø" på det "rigtige hospice"
  • Om mødet mellem patient, læge og sygeplejerske i cyberspace" (telemedicin)
  • Om et forskningsprojekt i samarbejde med The Princess Alice Hospice

På bestyrelsens vegne - velkommen til en spændende aften, hvor alle er velkomne, også som nye medlemmer til generalforsamlingen.

Ellen Smed Westergaard, bestyrelsesformand
dådyravler, Hadsund - telefon: 21 62 39 01