Støtteforeningen for HospiceSønderjylland fejre International Hospicedag

01. oktober 2008
Koncert i Løgumkolster Kirke

Støtteforeningen for HospiceSønderjylland

arrangerer
Koncert i Løgumkloster Kirke
med
Inge-Lise Nygaard Parsons, Poul Skjølstrup Larsen,
Aksel Krogslund Olesen med flere

Tirsdag, den 7. oktober 2008 kl. 19,30

Entrè 50 kr

 

Inge-Lise Nygaard Parsons er opvokset i Haderslev med byens rige musikmiljø og derefter uddannet på Vestjysk Musikkonser-vatorium i Esbjerg og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun fortsatte sine studier hos Jessica Cash, Raymond Connell og Emma Kirkby
i London. Hun er bosat i London med mand og børn.
Inge-Lise har en udstrakt koncertvirksomhed og har sunget koncerter Danmark over samt i London. Hun har bl.a. været solist med Sønderjyllands Symfoniorkester, Storstrøms Amts Kammerensemble, Vestjysk Bachensemple, Århus Bachorkester samt flere Choral Societies i London.

Poul Skjølstrup Larsen er født i 1955 og er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium hos Niels Åge Bundgaard og Freddy Samsing.
Videregående studier i Paris hos Marie Claire Alain og André Isoir.
Har deltaget i mesterkurser om barokkens opførelsespraksis hos Michael Radulescu, Hans Fagius, Gillian Weir og Olivier Latry.
Har som dirigent deltaget i kurser med Søren K. Hansen, Alice Granum og Andrew Parrot.
Paul Skjølstrup Larsen var organist ved Christians kirken i Fredericia fra 1982 til 2002 og er nu organist i Løgumkloster kirke. Som leder af
Christians kirkens Drenge- og mandskor har han opført en række oratorier og andre værker for kor og orkester og har i samme forbindelse medvirket i DR TV1 "Før søndagen" samt ved forskellige andre tv- og radioproduktioner.

Aksel Krogslund Olesen er født i 1957 i Bording og er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium samt Musikvidenskabeligt Institut, Aarhus Universitet.
Han har undervist samme sted. Er højskolelærer på Løgumkloster Højskole siden 1990.
Har bl.a. komponeret børnemusicals, en passionskantate (hvori Korsvejsstationer indgår), værker for klaver, orgel og kor samt melodier til viser, sange og salmer. Tog i juni 2008 en master uddannelse i musik formidling og komposition på Vestjysk Musikkonservatorium med værket "Ansigt". - Natur og menneske, en koncertforestilling om spontane livsytringer, nærhed og dødelighed.

Øvrige medvirkende:
Dobbelkvartet fra Løgumkloster Vokalensemble
Lise Lykke - fløjte
Finn Rosenberg - bas