Ugeskrift for Læger sætter FOKUS PÅ EN VÆRDIG DØD

16. februar 2006
Hospice-tanken er for alvor slået an i Danmark og Det gode liv - også til slut er overskriften på 2 spændende artikler i denne uges udgave af Ugeskrift for Læger, bl.a. inspireret af rapporten "Det Gode Hospice" i Danmark, der blev offentliggjort d. 8. februar ... klik på overskriften og læs mere

 
Journalist Bente Bundgaard har 2 spændende artikler i denne uges udgave af UGESKRIFT FOR LÆGER
 
Hospice-tanken er for alvor slået an i Danmark og Det gode liv - også til slut
 
er overskrifterne på 2 spændende artikler i denne uges udgave af Ugeskriftet, bl.a. inspireret af rapporten "Det Gode Hospice i Danmark", der blev offentliggjort d. 8. februar 2006.
 
Rapporten indeholder både principielle overvejelser samt meget konkrete forslag til, hvordan man så indretter et hospice.

Projektet, der er finansieret af Fonden Realdania, er tænkt som en guide eller et inspirationskatalog til arbejdet med de mange hospicer, som er på vej til at blive etableret rundt omkring i Danmark, og som fonden for øvrigt også støtter. Læs her

Hospicetanken har efter et længere tilløb vundet seriøst indpas i Danmark, og efter at Folketinget vedtog, at der skal være hospicer med mindst 12 sengepladser i alle de nuværende amter, er der kommer ekstra gang i etableringen.