Velkommen til årsmøde med deltagere fra hele Hospice Danmark

10. maj 2003
Hospice Forum Danmark - paraplyorganisation for hospicestøtteforeninger og hospicer i Danmark - afholder årsmøde

Hospice Forum Danmark - paraplyorganisation for hospicestøtteforeninger og hospicer i Danmark - afholder årsmøde lørdag d. 10. maj 2003 på "Skibhus" i Odense. (Adressen er: Buchwaldsgade 48, 5100 Odense C )

Formiddagen med generalforsamling er fortrinsvis for delegerede medlemmer af foreningen, men om eftermiddagen fra kl. 13.30 er der et spændende program, hvortil der er fri adgang for pressen og for personer, der er interesseret i Hospicetanken og som ønsker information om palliativ (lindrende indsats). Mødet om eftermiddagen strækker sig over 3 timer (med mulighed for at købe kaffe og forfriskninger).

Forfatteren, præsten og tidligere TV-journalist Paul Zebitz Nielsen holder et foredrag med udgangspunkt i sin seneste bog: "Når den, man elsker, dør"
Paul Zebitz Nielsen fortæller om sine erfaringer med omsorg for døende i eget hjem og på hospital - og om, hvordan han selv kom tilbage til livet efter år i dyb sorg over sin kones død.

Paul Zebitz Nielsen har haft "Hospice-tanken" som rød tråd i sit arbejde som sognepræst og hospitalspræst, siden han som tv-journalist på Danmarks Radio for godt 20 år siden lavede udsendelsen "Den sidste tid" med reportage fra St. Christophers Hospice i London.
 

Sygeplejerske Ann Maj Kruse har et debatindlæg under titlen: "Når mennesker vælger at dø i eget hjem - er det bedst om dagen"

Ann Maj Kruse taler om konflikter og dilemma'er ud fra egne erfaringer og oplevelser. Hvad skal der til for at forbedre den utilstrækkelige palliative indsats? Visioner for indsatsen overfor døende og pårørende.

Mødet slutter kl. 16.30
 
Se det samlede dagsprogram her