Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem

03. juni 2016
På det første møde efter årsmødet, kunne Hospice Forum Danmarks bestyrelse i går byde velkommen til Laila Munk Sørensen som nyt medlem af bestyrelsen.


På generalforsamlingen i april 2016 blev Laila Munk Sørensen valgt som suppleant til Hospice Forum Danmarks bestyrelse med forventningen om, at hun det kommende år kunne følge bestyrelsens arbejde fra sidelinjen. Men allerede nu har der været brug for at kalde suppleanten ind til bestyrelsesarbejde på fuld kraft.


Laila Munk Sørensens indtræden i bestyrelsen kommer som en følge af, at Birgitte Josefsen umiddelbart efter generalforsamlingen meddelte bestyrelsen, at hun så sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet.


Bestyrelsen bød Laila Munk Sørensen, der også er formand for bestyrelsen på Hospice Limfjord i Skive, velkommen ombord og ser frem til samarbejdet med hende.


På billedet ses (fra venstre) Erik Nedergaard (Næstformand), Laila Munk Sørensen, Christian Bendixen (Kasserer), Gunvor Dons, Marius Jensen, Tove Videbæk (Landsformand) og Birgitte Bülow