Ny informationspjece i 25.000 eksemplarer

08. oktober 2004
Ghita Nørby - protektor for Hospice Forum Danmark opfordrer alle til at støtte op om hospicesagen - ny pjece giver en informativ oplysning om det kæmpe frivillige arbejde, der gøres, men arbejdet er ikke gratis! Hospice Forum Danmark har behov for gaver og sponsorstøtte for at kunne videreføre og udvide sit aktivitetsniveau til gavn for hospicetanken i Danmark. Klik på overskriften og læs mere

 
 
Hospice Forum Danmark's protektor Ghita Nørby opfordrer alle til at støtte op om arbejdet for flere hospicepladser i Danmark.
 

Pjecens forside: Hospice er resultatet af ildsjæles engagement
 
Læs her, hvordan opfordringen lyder i det brev, der ledsager de pjecer, der i disse dage udsendes til store dele af medierne med forhåbning om omtale af pjecen, der er trykt i 25.000 eksemplarer.
 
Pjecen vil inden længe være at finde på de større biblioteker i Danmark, ligesom de større advokatkontorer har modtaget en opfordring til at gøre deres kunder bekendt med muligheden for at yde bidrag til hospicearbejdet i Danmark.
 
Alle, der ønsker at stifte bekendtskab med pjecen - eller som ønsker at lægge den frem på rette sted er mere end velkomne til at rette henvendelse til:

 
HOSPICE FORUM DANMARK
Brohuset
Vesterbro 102
9000 Aalborg
 
Telefon: 70 27 67 88
Telefax: 72 14 67 89
e-mail: hospiceforum@hospice.dk
 
 
Foreningens gave- og legatkonto i Nordea er åben for alle indbetalinger (store som små bidrag er yderst velkomne).
 
Reg. nr. 9163 - Konto nr. 8896 223 829
 
Kontakt gerne formanden om muligheder for en sponsorstøtte-aftale
 
Note: Billedet af Ghita Nørby er taget af Ole Haupt